sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Jostainhan se on aloitettava...

Muutaman mutta -kysymyksen äärellä kului tämä päivä. Lopullinen muoto? Mille tasolle? Talon lopullinen korkeus ja leveys? Sijoituspaikka? Muumitalo on tarkoitus tehdä olemassa olevista jutuista, ilman isoja hankintoja. Talosta tulee suuri ja painava. Se on ehdottomasti saatava tasolle, jonka alla on pyörät. En halua aivan japanilaiseen animaatioon perustuvaa pyöreää taloa, vaan haluan muumitaloni muistuttavan vähän myös Tove Janssonin ystäviensä kanssa tekemää. Niin hienoa en missään nimessä osaa tehdä enkä aio edes yrittää, mutta jotain sinne päin. Käytössäni on eräs puinen 6 -lokeroinen hyllykkö, jonka sahasimme tänään muotoonsa. Tasoa muokkasimme myös siten että kalustepyörät saa siihen asennettua. Jotain siis on jo alulla.

Tässä on tämän päivän luonnokseni omasta muumitalostani. Pahoittelut alkeellisista piirustustaidoistani... 


Muumitalon haluan tietenkin kotimme muuhun sisustukseen mahdollisimman hyvin sointuvaksi, joten väriksi ajattelin tällaista Tikkurilan Vanhan ajan värikartaston sini-harmaan sävyä.

343X

Katon väriksi sopisi tämä Tikkurilan Marmeladi.


M326 (Marmeladi)

Nyt pitää vähän jäähdyttää inspiraatiovirtaa. Työviikko olisi edessä ja monta perheen tavallisen arjen pyöritykseen liittyvää pakollista hommaa odottavat tekijäänsä. 

Sunnuntaisin terkuin,

Teijulin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti